Bekijk onze blog items

Bedrijfsnaam bedenken in drie stappen.

Een bedrijfsnaam bedenken is een belangrijke stap bij het starten van een bedrijf. Een goede bedrijfsnaam moet niet alleen pakkend en memorabel zijn, maar ook relevant voor de aard van je bedrijf. Hier zijn die stappen die je kunt volgen bij het bedenken van de juiste bedrijfsnaam:

Lees verder

Gebruiksvriendelijke website maken wat moet je doen?

Gebruiksvriendelijke website maken wat met je doen? Dat gaan we in deze blog uitleggen. In de digitale wereld van vandaag is een gebruiksvriendelijke website essentieel voor het aantrekken en behouden van bezoekers. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw website toegankelijk is voor een breed publiek?

Lees verder

Kies de juiste kleuren voor de website.

Dus, je wilt een leuke website maken, maar je hebt geen idee welke kleuren je moet kiezen. Geen zorgen, we gaan je helpen! Hier is een eenvoudige gids kies de juiste kleuren voor de website om je te helpen.

Lees verder

Op welke manieren kan je de website vullen met tekst voor bezoekers?

Een website zonder tekst is als een boek zonder woorden. Tekst is de sleutel tot het begrijpen, boeien en converteren van bezoekers. Op welke manier kan je de website vullen met tekst voor bezoekers? maar ook vriendelijk voor zoekmachines? Hier zijn enkele slimme SEO-strategieën.

Lees verder

Wat zijn de voordelen van een eigen CMS website?

Stel je eens voor dat je je eigen website hebt of je hebt al een eigen website. Het klinkt misschien ingewikkeld, maar met een Content Management Systeem (CMS) is dat helemaal niet moeilijk. In deze blog gaan we je vertellen waarom een eigen CMS-website geweldig is voor jou en je bezoekers.

Lees verder

Wat heb je nodig voor het opzetten van een website?

Hallo daar! Dus, je wilt een website maken? Leuk! Maar voordat je in de wereld van het internet duikt, zijn er een paar dingen die je moet weten. Wat heb je nodig voor het opzetten van een website? We gaan je laten zien wat je allemaal nodig hebt om je eigen stukje internet te creëren.

Lees verder

Waarom is mobile first design belangrijk voor de website?

In de afgelopen decennia heeft de manier waarop we het internet gebruiken een enorme verschuiving ondergaan. Van desktopcomputers tot laptops en nu naar smartphones en tablets, de manier waarop we online surfen, is drastisch veranderd. In deze snelle digitale wereld is het concept van mobile first design belangrijk voor de website. Maar waarom is dit eigenlijk zo belangrijk?

Lees verder

Hoe werkt een reclamebureau?

In de moderne wereld van marketing en reclame spelen reclamebureaus een cruciale rol. We zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen van creatieve campagnes, strategieën en content om producten en diensten van hun klanten te promoten. Maar hoe werkt een reclamebureau eigenlijk? Laten we eens inzoomen op het interne mechanisme van Jolie design om een beter begrip te krijgen van onze functies.

Lees verder

Conversie verlies voorkomen op de betaalpagina.

De betaalpagina is de belangrijkste pagina op de website. Het is het punt waar potentiële klanten hun pinpas trekken en jij als ondernemer geld gaat verdienen. Maar het is ook een pagina waar veel websites worstelen met conversieverlies. Hoe kun je ervoor zorgen dat bezoekers niet afhaken bij de winkelwagen en daadwerkelijk gaan betalen. We gaan enkele onderwerpen bespreken die conversie verlies voorkomen op de betaalpagina.

Lees verder

Wat zijn de kosten voor het maken van een nieuwe website?

In de wereld van vandaag de dag is een professionele website een cruciaal onderdeel geworden van het succes van jouw onderneming. Of je nu een gloednieuwe website wilt lanceren of een bestaande wilt vernieuwen, het is belangrijk om een goed begrip te hebben van de kosten die gemoeid zijn met het maken van een nieuwe website. In dit artikel zullen we de verschillende aspecten van website-ontwikkeling bespreken en uitleggen wat zijn de kosten voor het maken van een nieuwe website? Vergelijk het met een auto, hoe meer opties op de auto hoe hoger de prijs voor de auto.

Lees verder

Waarom design belangrijk is voor jouw website.

Hallo daar, ondernemer. Als je een website hebt of erover denkt er een te maken, ben je op de juiste plek. Vandaag gaan we het hebben over een van de meest over het hoofd geziene, maar cruciale aspecten van online aanwezigheid: design. We gaan ontdekken waarom design belangrijk is jouw website en waarom het de sleutel tot succes kan zijn. Wist je dat 94% van de bezoekers besluit om op jouw website te blijven of te vertrekken door het design?

Lees verder

Vijf redenen om WordPress te gebruiken voor jouw website.

Hallo digitale ontdekkingsreiziger, Als je op het punt staat om je online aanwezigheid te vestigen, dan is WordPress jouw partner-in-crime. Met zijn veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid biedt WordPress een uitstekend platform voor iedereen, van ondernemers tot bloggers. Laten we eens kijken naar vijf redenen om WordPress te gebruiken voor jouw website.

Lees verder

Wat moet er op de homepage staan van een website?

Je wil de bezoeker op de website verleiden om met jou in zee te gaan, maar hoe doe je dat? Bezoekers nemen binnen twee seconden een beslissing over het al dan niet blijven op een website. Wat moet er op de homepage staan van een website, zodat de bezoekers niet vertrekken.

Lees verder

Waarom rebranding belangrijk is voor jouw bedrijf?

In de snelle wereld van vandaag is een sterke merkidentiteit van onschatbare waarde. Rebranding, het proces van het herzien en vernieuwen van je merk, gaat verder dan alleen een nieuw logo. Het omtoveren kan een stap zijn die je bedrijf kan helpen groeien. In deze blogpost ontdekken we waarom rebranding zo belangrijk is voor jouw bedrijf.

Lees verder

Dit is belangrijk bij het ontwerpen van een logo

Welkom, logo-liefhebbers! Vandaag gaan we een geheim delen, maar niet zomaar een geheim. Het recept wat belangrijk is bij het ontwerpen van een logo, dat zowel leuk als professioneel is. Dus haal je aantekeningen tevoorschijn en laten we beginnen met het mengen van de juiste ingrediënten voor jouw droomlogo. Dit is belangrijk bij het onderwerpen van een logo.

Lees verder

Hoe kan een reclamebureau jouw bedrijf helpen?

Hallo ondernemersgenieën! Ben jij klaar om de wereld te veroveren met jouw geweldige bedrijf? Nou, we hebben een geheim ingrediënt om jouw reis naar succes nog leuker en gemakkelijker te maken: een reclamebureau! Nu hoor ik je denken, Wacht even, wat doet zo'n reclamebureau precies? Maak je geen zorgen, we gaan je dat in eenvoudige stappen uitleggen. Dus leun achterover, ontspan en ontdek hoe een reclamebureau jouw bedrijf kan helpen schitteren als nooit tevoren.

Lees verder

Waar moet je opletten bij het veranderen van de website

Gefeliciteerd, Jullie hebben besloten om een nieuw webdesign-avontuur aan te gaan! Jullie zijn vastberaden om jullie online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen en een website te creëren die bezoekers betovert en klanten betovert. Maar voordat jullie de sprong wagen, laten we eens kijken naar enkele dingen waar moet je opletten bij het veranderen van de website? Dus pak je rugzak, trek je avonturierslaarzen aan en laten we op pad gaan!

Lees verder

Het verschil tussen bedrijfsfotografie en stockfoto's

Hey daar, ondernemers en creatieve breinen. We hebben het allemaal meegemaakt. Je hebt een briljant idee voor je bedrijf en je wilt de wereld veroveren met je fantastische producten of diensten. Maar wacht even, hoe ga je je boodschap visueel overbrengen? Dat is waar foto's in het spel komen. Maar voordat je die suffe stockplaatjes overweegt, laten we eens kijken naar het verschil tussen bedrijfsfotografie en stockfoto’s en waarom die eerste een absolute gamechanger kunnen zijn voor jouw bedrijf.

Lees verder