Over ons

Jolie Design is een creatieve branding & webdesign studio. We zijn dol op ontwerpen. Zo dol dat we het tekstueel invullen van deze pagina op onze website het lastigst vonden, want wat vertel je nou over jezelf?

Eigenlijk zijn we gedurende het hele branding proces namelijk niet met onszelf bezig, maar met jou en je bedrijf. We willen veel van je weten: wat je drijft, wat je aanspreekt en welk verhaal je wilt vertellen, om dit vervolgens in een passend brand concept te gieten. We kunnen ons voorstellen dat je toch nieuwsgierig bent. Jolie Design is allereerst opgericht vanuit een passie voor design. Leuk om te weten is dat jolie zowel mooi als vrolijk betekent.

Wij hebben 10 jaar ervaring in het grafische vak en worden vrolijk van het maken van mooie dingen. We zijn ervan overtuigd dat als je branding staat je echt grote stappen kunt maken. Daarnaast ervaren wij zelf elke dag hoe leuk het is om te ondernemen en hoe fijn het is om de vrijheid te hebben je eigen koers te varen. De markt is continu in ontwikkeling en als ondernemer moet je creatief zijn. Als je daar hulp bij nodig hebt, zijn wij er. Uiteindelijk is samen aan een sterk en vrolijk merk werken hetgeen dat echt voldoening geeft.

“Samen aan iets moois werken is wat echt voldoening geeft!”