Ontdek de magische wereld van reisuitrusting voor de allerkleinsten

Bij ons reclamebureau nemen we graag deel aan het begin van inspirerende reizen. Een van onze meest recente projecten is de lancering van "The Traveling Kid," een gloednieuw initiatief dat ouders en verzorgers helpt bij het vinden van handige reisuitrusting voor hun kleintjes.

De uitdaging

Met een fris idee en een passie voor avontuur begon "The Traveling Kid" zijn reis zonder bestaande merkidentiteit. Onze uitdaging was om een onderscheidend merk te creëren en een aantrekkelijke online aanwezigheid te bouwen die de visie van het bedrijf weerspiegelde.

De oplossing

We begonnen met een schone lei en werkten nauw samen me "The Traveling Kid" om een merkidentiteit vanaf nul op te bouwen. Samen hebben we de kernwaarden van het bedrijf geïdentificeerd en een visuele identiteit ontwikkeld die deze waarden weerspiegelde. Zo creëerde wij een nieuw logo en een visuele stijl die de reislustige en avontuurlijke geest van het bedrijf vastlegde.

Naast het ontwikkelen van de merkidentiteit hebben we een website gebouwd die niet alleen informatief was, maar ook uitnodigde tot het ontdekken van de wereld met de kleintjes. The traveling kid maakt het ouders makkelijk om de aller kleintjes mee op reis te nemen. 

Het resultaat

Onze samenwerking met "The Traveling Kid" begon met een blanco canvas en resulteerde in een bloeiend reisavontuur. De website en merkidentiteit die we hebben gecreëerd, hebben het bedrijf geholpen om een sterke start te maken en hun visie te realiseren.

The Traveling Kid" is nu niet alleen een start-up, maar een veelbelovend merk met een frisse uitstraling en een duidelijke boodschap. Wil jij ook reisspullen huren en zorgeloos op vakantie neem een kijkje op www.thetravelingkid.nl.

Neem contact op

Benieuwd hoe ons reclamebureau jouw nieuwe bedrijf kan helpen bij het opbouwen van een sterke merkidentiteit en online aanwezigheid? We staan klaar om met jou samen te werken en jouw merkavontuur een vliegende start te geven. Klik hier om contact op te nemen.