De opvallende branding van Skip's food truck

We zijn opgetogen deze branding met jullie te delen - de realisatie van een onvergetelijke huisstijl voor de enige echte food truck genaamd Skip! Deze food truck is gespecialiseerd in het serveren van overheerlijke kipgerechten die je smaakpapillen gegarandeerd laten dansen van vreugde.

Die Skip je niet!

Skip is de food truck die kip-gerechten maakt om je vingers bij af te likken! Die Skip je niet!

Branding

Het doel was om Skip te voorzien van een uitstraling die de essentie van hun heerlijke kipgerechten zou weerspiegelen, een smaak explosie! Met passie en creativiteit hebben we een opvallende huisstijl gecreëerd die perfect aansluit bij het levendige karakter van Skip.

We begonnen met het ontwikkelen van een levendig en speels logo dat direct de aandacht trekt. Met heldere kleuren en een uniek ontwerp hebben we ervoor gezorgd dat Skip zich onderscheidt in de drukke wereld van food trucks. Het logo straalt energie en enthousiasme uit, net als het heerlijke eten dat ze serveren.

De huisstijl is klaar om je smaakpapillen te verbluffen met de overheerlijke kipgerechten van Skip. Van knapperige kipnuggets tot smaakvolle kipburgers, Skip heeft alles wat je nodig hebt om je trek te stillen. De kip is altijd vers en wordt met liefde bereid, zodat je kunt genieten van de perfecte kipmaaltijd.

Met trots presenteren we dan ook het eindresultaat van ons werk voor Skip. We zijn ervan overtuigd dat deze branding een onvergetelijke indruk zal maken en de harten (en smaakpapillen!) van klanten zal veroveren.