Palms up

Palms up is een uniek hoedenmerk dat zich richt op een lifestyle die zich kenmerkt door ontspanning, positiviteit en avontuur. Onze hoeden zijn ontworpen om deze levenshouding te ondersteunen en te versterken. Onze slogan 'Palms up way of life' is niet alleen een uitdrukking van onze merkidentiteit, maar ook een uitnodiging aan onze klanten om deel te nemen aan deze manier van leven.

Branding realisatie voor Palms up

Branding

De nieuwe huisstijl is geïnspireerd op de zon, de zee en de natuurlijke elementen die zo'n belangrijke rol spelen in de Palms up way of life. Het kleurenschema van onze huisstijl bestaat uit warme tinten van geel en oranje, die ons doen denken aan de zonsondergang aan het strand. De gestileerde handen die omhoog staan zijn een uitdrukking van onze uitnodiging aan onze klanten om deel te nemen aan deze positieve lifestyle.

De hoeden zijn van de hoogste kwaliteit en zijn gemaakt van duurzame materialen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je er jarenlang van kunt genieten. We hebben een breed assortiment hoeden, van stoere baseballcaps tot elegante fedora's en alles daartussenin. Onze hoeden zijn niet alleen stijlvol, maar bieden ook bescherming tegen de zon en andere elementen tijdens buitenactiviteiten.

Bij Palms up geloven we dat hoeden niet alleen een accessoire zijn, maar ook een uitdrukking van persoonlijkheid en levensstijl. Onze hoeden zijn ontworpen om je te helpen je eigen persoonlijkheid uit te drukken en om je te inspireren om te leven volgens de Palms up way of life. We zijn trots op ons merk en willen onze klanten inspireren om hetzelfde te zijn.

Dus, als je op zoek bent naar een hoed die niet alleen stijlvol is, maar ook past bij je levensstijl, kijk dan niet verder dan Palms up. Onze hoeden zijn ontworpen met jou in gedachten en zijn een uitdrukking van de Palms up way of life.