Design en Beleving in Perfecte Harmonie

Natuur, geschiedenis en gastvrijheid komen samen op deze monumentale boerderij. Gelegen midden in de prachtige natuur bieden zij een unieke B&B ervaring, trouwlocatie, vergaderfaciliteiten en lunchcafe.

Een Verbluffende Transformatie

Ontdek de transformatie van branding, website tot professionele fotografie, elk element is zorgvuldig vormgegeven. Laat je verrassen door de perfecte samensmelting van functionaliteit, esthetiek en de natuurlijke schoonheid.

Branding

Bij het ontwerpen van de branding hebben we ons laten inspireren door de ronde staldeuren die kenmerkend zijn voor de boerderij. Deze ronde vorm hebben we subtiel geïntegreerd in de huisstijl, waardoor het een herkenbaar en onderscheidend element is geworden. Het symboliseert de warmte, gastvrijheid en de rijke geschiedenis van de boerderij.

Met een harmonieus kleurenpalet dat de natuurlijke schoonheid van de omgeving weerspiegelt en een zorgvuldig gekozen typografie, hebben we een visuele identiteit gecreëerd die de unieke kenmerken van de boerderij op een elegante manier benadrukt. Daarnaast hebben we ronde vormen gebruikt in verschillende designelementen, zoals iconen en grafische accenten, om consistentie en een gevoel van eenheid te creëren.

Webdesign

De combinatie van een geavanceerde website, een doordachte branding en de herkenbare ronde vormen tilt de online aanwezigheid van de monumentale boerderij naar nieuwe hoogten. We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan het versterken van hun merk en het bieden van een onvergetelijke ervaring aan bezoekers.

Blader door ons portfolio en ontdek hoe ons ontwerpwerk deze monumentale boerderij in de schijnwerpers zet, waarbij functionaliteit, esthetiek en de unieke aantrekkingskracht van de natuur hand in hand gaan.

Fotografie

Ook hebben we de fotografie mogen verzorgen voor deze geweldige locatie! Met de camera in de hand hebben we de adembenemende schoonheid van deze plek vastgelegd. 

Laat je meeslepen door de prachtige beelden en ontdek de ongeëvenaarde sfeer van deze betoverende locatie. Onze foto's brengen de magie tot leven en nodigen je uit om zelf de sfeer te ervaren.